Arhiva bloga

ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

2016 Praznični Poklon Vodič: Savršeno Zadovoljstvo pokloni za nju/njega




Koji je najbolji način da se kaže "Sretni blagdani, da posebna si žena u mojem životu" - nego s izborom ovih premium seks igračaka? 

- Dajemo Vam naše preporuke za najbolji poklon tijekom nadolazećih blagdana za svoje žene, djevojke, partnere, prijatelje...ili možda čak i sebe!

1)  Masažna Svijeća - Lelo

Ovo je savršeno mali poklon koji uključuje mirisnu svijeću koja se otapajući pretvara u ulje koje se senzualno nanosi na kožu. Dobar uvod u masažu.





Napravljena od sve prirodnih sastojaka: sojin vosak, shea kikirikija i marelice, otapa se u izuzetan bazen luksuznog ulja za masažu. S prijatno zagrijanom tekućinom imate dvostruku ugodu. Svijeća i masaža tijela, senzualni dodiri. Noć može početi.

2)  LILY™ 2

ovo  je mali i savršen vibrator. Kao seksi igračka za početnike ali i naprednije igrače. 



S poboljšanim motorom od njenog prethodnika ali zadržan je zakrivljeni dizajn koji je Lelo i proslavio. Ovaj mali vibrator je prava ugodnost za sve erogene zone. U fokusu je klitoris te vibracije koje LILY prenosi na njega. 
 I, naravno, ovo je prvi vibrator s mirisom za ekstra uživanje. Dolazi s mirisom Lavande, Ruže ili čokolade.

3)  INA Wave™

 "Zečje" vibracije i pokrete kakve niste vidjeli još. Nije ni čudo što je INA Wave™ postala je bestseler za nekoliko tjedana nakon izlaska na tržište. Sa ovom seks igračkom Lelo je odlučio ugraditi nevjerojatnu tehnologiju. Sa WaveMotion™ tehnologijom ovaj proizvod  u mogućnosti je da izvrši snažan udar u tebi,  što je siguran put do intenzivnog G-spot orgazma. 

 
4) LELO SMART Wand™

 - dok postoje proizvodi koji se hvale svojom snagom i veličinom, a postoje neki koji svoje adute imaju u diskreciji. Ovaj PAMETAN Štapić će pružiti intenzivne vibracije (neki ljudi vole da koristiti ovaj vibrator i preko odjeće!) Ovo je također i sjajan poklon za nekoga tko je možda više sramežljiv kada je riječ o masturbaciji. Ovaj proizvod krase karakteristike SenseTouch™ tehnologije te intenzitet vibracija. Potpuno je otporan na vodu (i bezični) za dodatnu udobnost i zadovoljstvo! 

     

5) Ora2 
Nudi senzaciju i nije baš kao i svaka druga seksi igračka. ORA™ 2 je elegantna i skromna, ali savršena za oralne seks-ovisnike.



  ORA™ 2 se okreće i vibrira, kao jezik, ali bolje. Njena nova SenseTouch™ tehnologija povećava intenzitet vibracije i radi dodatni pritisak. Ova tehnologija je posebno omiljena od strane onih koji su veoma osjetljivi na klitoris, i kojima su možda drugi vanjski vibratori previše intenzivni. 



6) TIANI™ 24k


Tiani ™ 2 je LELO "Red Dot" nagrađivani masažer dizajniran za žene i nosiv je tijekom spolnog odnosa. Uz SenseMotion ™ tehnologiju, korisnici mogu kontrolirati osjećaje tijekom vođenja ljubavi kroz pokrete daljinskim upravljačem s bežičnim rasponom do 36 metara. Potpuno vodootporan i uz jednostavno čišćenje dodatak je mogućnost podvodnog uživanja. Dolazi s 1 godišnjom garancijom.

   


Kupid team sponsored by Lelo